Public Academy, your competence and development partner

Public AcademyPublic AcademyOver ons

Change Management Practitioner

Organisaties zijn dynamisch en onderhevig aan verandering. Ook in overheidsorganisaties is de impact van een veranderproject op de werknemers groot Het is dan ook uw taak als overheidsmanager om het vertrouwen van uw medewerkers te winnen én te behouden, om samen het veranderproject tot een goed einde te brengen.

Na het volgen van dit programma bent u als leidinggevende in een middelgrote tot grote organisatie voorbereid op uw rol als ‘change manager’ en het inzetten en aansturen van ‘change agents’. U beschikt over de tools om uw eigen visie op ‘change’ te verruimen en de kritische succesfactoren van een veranderproject te identificeren.  

Indien u interesse hebt in deze opleiding (in open of gesloten vorm), kan u ons contacteren via de contact pagina.

Opleidingsformules

De Overheidsmanager en Het Nieuwe Werken

Meer en meer organisaties overwegen om medewerkers de keuze te geven om één of meerdere dagen per week thuis te werken. Een aantal organisaties is hier al een tijdje mee bezig. Tegelijktijd komt een nieuwe generatie onze organisaties vervoegen met een heel andere manier van werken en soms nogal verrassende verwachtingen.

Public Academy in beweging

Open opleidingsaanbod najaar 2013 nu online!

Met ons geactualiseerd aanbod willen wij de competenties van overheidmangers helpen aanscherpen en verder ontwikkelen, opdat zij hun organisatie toekomstgericht en professioneel kunnen uitbouwen.

Lees verder
TOP